ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ

Friday, September 30, 2005

Το Yahoo Είναι Ελληνικό!

Μετά τη φέτα και το συρτάκι, ακόμη ένα από τα θεμέλια της κοινωνίας αποδεικνύεται ότι είναι ελληνικό. Αναφέρομαι φυσικά στο Yahoo. Ναι, καλά διαβάσατε, το Yahoo έχει ελληνική προέλευση. Ιδού λοιπόν η απόδειξη ότι στην Ελλάδα είχαμε Yahoo τουλάχιστον 10 χρόνια πριν ιδρυθεί η γνωστή εταιρεία στο διαδίκτυο. Η φωτογραφία προέρχεται από τη στήλη Paparazzi που δημοσιεύεται στο Contra.gr.

Thursday, September 29, 2005

Ελληνικό Podcast

Μόλις ανακάλυψα ένα πολύ καλό ελληνικό podcast. Πρόκειται για το Aneksarthto Mhlo, μια εκπομπή που ασχολείται με την ανεξάρτητη ελληνική και ξένη μουσική σκηνή. Άκουσα τις περισσότερες από τις εκπομπές που είναι διαθέσιμες μέχρι τώρα και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με το περιεχόμενο. Μόνο και μόνο οι συνεντεύξεις με άγνωστα ελληνικά συγκροτήματα αξίζουν τον κόπο. Μακάρι ο φίλος που κάνει την εκπομπή να συνεχίσει έτσι για πολύ καιρό ακόμα.

Για Να Γνωριστούμε ...

Άλλο ένα blog λοιπόν ξεπήδησε στον κυβερνοχώρο και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις ο θόρυβος που προκάλεσε το γεγονός αυτό ήταν ένα εκκωφαντικό ... τίποτα! Δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν δημιουργήθηκε επειδή απλά δεν είχα τι να κάνω ή επειδή νοιώθω την ανάγκη να μοιράζομαι τις σκέψεις μου με κάποιους από εσάς. Ο χρόνος θα δείξει ... Το περιεχόμενο του blog δεν θα είναι κάτι συγκεκριμένο. Όλα παίζουν και περιμένω τα σχόλια σας.