ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ

Sunday, January 08, 2006

Ζητείται Νέα Εμφανίσιμη ...

... για να με συνοδεύσει στη φετινή τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Πριν με κατακλύσετε με προσφορές όμως, πρέπει να κάνω μια εξομολόγηση. Δεν έχω παρακολουθήσει ποτέ εξ ολοκλήρου την εν λόγω τελετή, όχι μόνο από κοντά φυσικά αλλά ούτε καν τηλεοπτικώς. Κάποια αποσπάσματα βλέπω κάθε χρόνο αν τύχει και βρεθούν στο δρόμο μου. Όχι ότι τώρα θα την παρακολουθήσουμε από κοντά (εγώ και η τυχερή εμφανίσιμη νέα δηλαδή), αλλά υπόσχομαι στήσιμο μπροστά στην τηλεόραση για όσες ώρες διαρκέσει, συνοδεία ξηρών καρπών ή και καμιάς πίτσας, ανάλογα με τις προτιμήσεις.

Αν αναρωτιέστε τι το ειδικό θα έχει φέτος η συγκεκριμένη τελετή, η απάντηση κρύβεται σε δύο λέξεις: Jon Stewart, ο άνθρωπος που επιλέχθηκε από την ακαδημία για να είναι ο οικοδεσπότης. Αυτός που κατά την ταπεινή μου γνώμη έχει την καλύτερη εκπομπή στην αμερικάνικη τηλεόραση, η οποία εντελώς συμπτωματικά είναι και η αγαπημένη μου τηλεοπτική εκπομπή γενικότερα. Για όσους δε γνωρίζουν, η 30λεπτη εκπομπή ονομάζεται "The Daily Show", είναι σατυρικού περιεχομένου για θέματα της επικαιρότητας και όπως πολύ σωστά λέει το όνομά της μεταδίδεται 4 φορές την εβδομάδα, από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη!

Για το ύφος της εκπομπής μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από τα διάφορα βίντεο που είναι διαθέσιμα στη σελίδα της εκπομπής. Αξίζει όμως να διαβάσετε και τα δύο βιβλία που έχει γράψει ο Jon Stewart, το ποιο πρόσφατο από τα οποία έχει κάνει τρελές πωλήσεις. Για τους πιο αιρετικούς υπάρχει και το βίντεο από την παρουσία του στην εκπομπή Crossfire του CNN τον Οκτώβριο του 2004, όπου παρότρυνε επανειλημμένα τους οικοδεσπότες να τα παρατήσουν και σε κάποιο σημείο αποκάλεσε τον τύπο με το παπιγιόν "dick"!!! Για την ιστορία, το Crossfire σταμάτησε 3 μήνες αργότερα. Here it is, your moment of Zen (το βίντεο έχει μέγεθος 8MB και διάρκεια 13 λεπτά).

6 Comments:

  • Μήπως να πληρώσει και τις πίτσες?
    Βρε δεν ντρέπεσαι?
    Χαχα!

    By Blogger vatraxokoritso, at Sun Jan 08, 10:02:00 PM 2006  

  • Οικονομική ανεξαρτησία και γενναιοδωρία σίγουρα θα μετρήσουν στα υπέρ για την επιλογή της εμφανίσιμης νέας! :-P

    By Blogger Qfwfq, at Sun Jan 08, 10:19:00 PM 2006  

  • Προσφερομαι εγωωω!! Με εριξαν τα βιντεακια του τυπου, φοβερος!! Ασε που δεν εχω παρακολουθησει ποτε απονομη οσκαρ γιατι παντα ηταν σε συνδρομητικα καναλια και δεν ειμαστε για εξοδα (μαλλον εσυ θα πληρωσεις τις πιτσες τελικα :Ρ) οποτε ειμαι ευκολο θυμα, δεν ξερω τι με περιμενει :)

    (αληθεια τωρα, ξερεις κανα κολπακι για να δουμε την απονομη μεσω ιντερνετ; θα ηθελα να τη δω κι εγω μια φορα ετσι για την εμπειρια, κι ο παρουσιαστης λεει οντως πολυ)

    By Blogger Anna, at Mon Jan 09, 11:29:00 AM 2006  

  • Άννα προσλαμβάνεσαι και αν είναι πληρώνω εγώ τις πίτσες :-P! Χμμμ, για παρακολούθηση της τελετής μέσω ιντερνετ δεν ξέρω κανένα κολπάκι, τουλάχιστον όχι ακόμα (ιδέες κανένας?). Για κονσέρβα (ολόκληρης της τελετής) μάλλον κάτι θα γίνει, αλλά δεν ξέρω αν σε ψήνει.

    By Blogger Qfwfq, at Mon Jan 09, 06:44:00 PM 2006  

  • Μα τα χίλια μιμίδια, τα μισά σου posts, είναι όσα είμαι και δε γράφω.
    Αθροιστικά, έχω χάσει μήνες ύπνου, ξαγρυπνώντας με διαφημίσεις τύπου Middle Asia, Traveler something και τις ‘εφτά φυλές’ σε δημοσιογράφους με αμερικάνικη προφορά, περιμένοντας στο CNN to Daily Show.
    Τυχαία είχα δει και την παρουσίαση του ‘AMERICA’ στο Larry King.
    Πεθαίνω για Jon Stewart με Stephen Colbert…

    By Blogger QarcQ, at Tue Jan 10, 05:03:00 AM 2006  

  • QarcQ, έτσι είναι τα μιμίδια, κρύβουν εκπλήξεις και τα δικά μας πιστεύω φάνηκε από νωρίς ότι επικαλύπτονταν.

    Ο συνδυασμός Stewart-Colbert πραγματικά φοβερός και ειδικά στο κομμάτι "This Week in God" ο Colbert ήταν άπαιχτος. Έχεις πετύχει πουθενά την καινούρια εκπομπή του, το "The Colbert Report"? Φρέσκια είναι ακόμα, να δούμε πως θα εξελιχθεί.

    Νομίζω ότι σύντομα θα υπάρχει και δεύτερο παρακλάδι από το "The Daily Show", αυτή τη φορά με έναν άλλο συντελεστή της εκπομπής που δε χορταίνω να βλέπω, τον Lewis Black...

    By Blogger Qfwfq, at Tue Jan 10, 10:09:00 AM 2006  

Post a Comment


 Subscribe to Post Comments [Atom]



 << Home