ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ

Wednesday, November 16, 2005

Χατ Τρικ

Τριπλό χτύπημα για να μη χασομεράμε.


Από Τις 4 Στις 5

Λίγο αργά το πήρα είδηση αλλά μάλλον δικαιολογούμαι μιας και λόγω χρόνου ηχογραφώ τις εκπομπές τους και τις ακούω μαζεμένες με κάτι μήνες καθυστέρηση! Γαμάτη εκπομπή (όχι ότι χρειάζεται να το πω εγώ, υπάρχουν μεγαλύτεροι δεινόσαυροι που ακούνε εδώ και δεκαετίες) και μακάρι εκτός από blog να αποκτήσει και πιο εκτεταμένη δικτυακή παρουσία. Παραδόξως όμως, μόνο 3 posts μέχρι τώρα και δε βλέπω συμμετοχή των δύο παρουσιαστών στα σχόλια. Είδωμεν.



Time For Business

Τις τελευταίες μέρες ανακάλυψα ότι το παρών blog φιγουράρει σε περίοπτη θέση σε διάφορες σχετικές και μη, γκουγκλικές και μη, αναζητήσεις. Κάποια παραδείγματα αναζητήσεων που θα σας στείλουν στην πόρτα μου είναι: ηχεια, ΗΧΕΙΑ WWW, μανούλια, Τα βίντεό μου, ΚΛΟΟΥΝ ΡΟΥΧΑ (!!!). Το γιατί συμβαίνει αυτό μπορούν να το εξηγήσουν μόνο οι εκάστοτε μηχανές αναζήτησης, αν και τα αποτελέσματα των αναζητήσεων αλλάζουν αρκετά ακόμα και από μέρα σε μέρα. Πάντως, όπου να 'ναι περιμένω τον γκούγκλη να εμφανίζει (τιμητικά φυσικά) το blog μου στη λίστα με τα "sponsored links" για όλες τις αναζητήσεις που περιέχουν τη λέξη ηχεία και διάφορες άλλες τυχαίες λέξεις της ελληνικής γλώσσας. Όπως είχε δηλώσει και κάποιος νεανίας - που βρισκόταν στην κορυφή λίστας εγκληματιών - σε ντοκιμαντέρ υπέρβαρου κυρίου: "Πάντα ήθελα να είμαι πρώτος σε κάτι!"

Επειδή όμως έχω και επιχειρηματικό μυαλό, είμαι διατεθειμένος να βάλω διαφημίσεις διαφόρων εταιρειών σε περίοπτη θέση στο blog μου, με το αζημείωτο φυσικά. Δεν έχει σημασία τι προϊόν εμπορεύεται η εταιρεία σας, είναι μαθηματικά αποδεδειγμένο ότι αργά ή γρήγορα η σχετική αναζήτηση στην αγαπημένη σας μηχανή αναζήτησης θα οδηγήσει στο δικό μου blog. Επιπλέον, επειδή εγώ δεν αστειεύομαι, ανοίγω πάραυτα διαγωνισμό τριών μηνών για να αποκτήσει το blog το δικό του σπόνσορα. Στο τέλος του διαγωνισμού θα αλλάξω τον τίτλο του blog σε "ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ ταδε ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ", όπου "τάδε" βάλτε το όνομα της εταιρείας που θα είναι πιο γενναιόδωρη! Εδώ, μάλλον θα ήταν καλύτερα να πλειοδοτήσει εταιρεία που κατασκευάζει ηχεία, αν και παραδέχομαι ότι το "ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΑ VIAGRA ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ" έχει κάτι το σουρεαλιστικό!

Περιμένω προσφορές. Βιαστείτε γιατί εσείς θα χάσετε.



Πάρτε Με Παντού Μαζί Σας!

Μετά από σωρεία παρακλήσεων, κυρίως από τη μάνα μου, καναδυό θειες που έχω, και τον παπά της ενορίας, προσφέρω από σήμερα τη δυνατότητα να ενημερώνεστε μέσω email όταν ανεβάζω καινούριο post. Οι χιλιάδες των θαυμαστών μου έχουν ήδη ξεσπάσει σε ζητωκραυγές, το ακούω! Εσείς λοιπόν (οι ελάχιστοι) που είτε δεν χρησιμοποιείτε το RSS feed του blog, είτε είστε πολύ ταξιδιάρηδες, έχετε τώρα την ευκαιρία να με έχετε πάντα κοντά σας! Τι περιμένετε? Δώστε το email σας στη φόρμα που θα βρείτε δεξιά, κάτω από τη στήλη των links, βάλτε τη σαμπάνια στο ψυγείο, ανάψτε το τζάκι και σας έρχομαι! Θα σας γλιτώσει και από τον κόπο να επισκέπτεστε κάθε μισή ώρα το blog για να δείτε αν έχω ανεβάσει καινούριο αριστούργημα!

2 Comments:

Post a Comment


 Subscribe to Post Comments [Atom]



 << Home